Kanotur

Kanotur på Gudenåen

Vestbirk Camping tilbyder dagture på Gudenåen i kano fra 16/6-31/12.

Kano (max. 3 personer) kr. 650,00.

Turene er baseret på sejlads enten til eller fra campingpladsen, og prisen inkluderer således enten udbringning af kanoen til teltpladsen i Aale eller Aastedbro, eller afhentning af kanoen på ophalingspladsen ved Klostermølle.

Kanoer kan også afleveres på teltpladsen i Voervadsbro mod et stopgebyr på kr. 50,-/kano, som betales direkte på teltpladsen.

Bestilling

Ved bestilling tilmelder vi turen på Gudenåkomiteens hjemmeside, og når tilmeldingen er accepteret, fremsender vi bekræftelse med opkrævning på betalingen.

Hvis tilmeldingen ikke accepteres (der er ikke plads til flere sejladser på det pågældende tidspunkt), giver vi naturligvis besked herom.

Da antallet af sejladser er begrænset, tilrådes det at bestille så tidligt som muligt.

Som udgangspunkt må man selv stå for transporten til afgangsstedet/fra destinationen, men der er dog, i skolernes sommerferie,  mulighed for transport retur fra Klostermølle/Voervadsbro.

I skolernes sommerferie kører modstrømsbussen (gratis) dagligt fra Klostermølle kl. 16 (Voervadsbro kl. 16.10) med mulighed for transport retur til campingpladsen.

Alternativt er der mulighed for at leje en cykel for kr. 150,00, som efter bestilling står klar ved endestationen eller alternativt afhentes på afgangsstedet.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Book her
info@vestbirk.dk