Book her +45 75 78 12 92 info@vestbirk.dk

Hytter, Campingvogne og Telte

Udlejningsenheder

Såfremt man ikke selv råder over telt, teltvogn eller campingvogn kan man på Vestbirk Camping vælge mellem flere forskellige indkvarteringsmuligheder. Maxihytte, mediumhytte, minihytte, flere forskellige typer campingvogne eller luksustelt.

Printvenlig udlejningsenheder liste i PDF

 

Generelle betingelser

I uge 26-31 reserveres kun hele uger – lørdag til lørdag. Mini- medium- og maxihytter samt luksustelte kan dog reserveres for kortere perioder.

Ved lejeperiode på én nat pålægges tillæg på kr. 100,-

I vintersæsonen udlejes hytterne på ugebasis.

Alle priser er incl. overnatningsgebyr, gas ved normalt forbrug og fri adgang til swimmingpoolen i dennes åbningsperiode.

Der betales særskilt for elforbrug og brug af brusere i sanitetsbygningen.

El afregnes med kr. 3,75 pr. kWh.

Husdyrtillæg: kr. 200,- (kun i de enheder, hvor husdyr er tilladt).

Der er intet reservationsgebyr, men ved reservation af en bestemt enhed opkræves kr. 100,00.

Ved reservation opkræves depositum på 20% af lejen, dog min. kr. 500,-. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling.

Enhederne skal rengøres ved afrejse. Slutrengøring kan bestilles for kr. 400,- (minihytter 250,-.) eller for kr. 300,- (mini- og transithytter 200,-.). Toilet i campingvognene skal tømmes ved afrejse.

Alle udlejningsenheder er udstyret med kogemulighed, kogegrej, køleskab, kaffemaskine samt dyner, puder og service til det nævnte antal personer.

Sengelinned kan lejes i receptionen for kr. 50,- pr. sæt.

Ankomst kan ske fra kl. 15.00, afrejse skal finde sted senest kl. 12.00.

Maxihytter
Vi tilbyder 2 typer maxihytter: Mobilhomes og bjælkehytter:

Mobilhomes er på 27 m². Der er 6 sovepladser i 2 soveværelser (ét med dobbeltseng og ét med enkeltsenge) og opredning i stuen. Mobilhomes har bad, toilet, køkkenniche og TV*. Mobilhomes har elvarme samt terrasse med møbler.

Bjælkehytter er på 25 m². Der er 6 sovepladser i 2 soveværelser og hems. Hytterne har bad, toilet, køkkenniche og TV. Hytterne har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

Mediumhytter
Vi tilbyder 2 typer mediumhytter: 14m2 med toilet og 20m2 uden toilet.

14m2 mediumhytter har 4 sovepladser (køjeseng og sovesofa) i ét rum. Hytterne har et lille trinettekøkken og toilet men ikke bad. Hytterne har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

20m2 mediumhytter har 4 sovepladser i soveværelse med dobbeltseng samt sovesofa i stuen. Hytterne har et lille køkken, men ikke toilet og bad. Hytterne har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

Minihytter
Minihytter er hytter på ca. 10 m². Der er 4 sovepladser (køjeseng og sovesofa) i ét rum. Hytterne har et lille trinettekøkken men ikke toilet. Minihytterne har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

Campingvogne
Adria Alpina er en køjevogn fra 2011 med dobbeltseng og 2 køjer samt enkeltseng. Den udlejes til op til 5 personer (2 voksne og 3 børn max. 60 kg.). Campingvognen er forbudt for husdyr.

Hobby 540 er en vogn fra 2001 med enkeltsenge og siddegruppe, som er omdannet til soveplads. Den udlejes til 4 personer. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

Delta’er er vogne fra 2007 med dobbeltseng (4700 har enkeltsenge) og siddegruppe, som er omdannet til soveplads. Delta’er udlejes til 4 personer (2 voksne og 2 mindre børn). Husdyr kan medbringes mod tillæg.

Alle campingvogne har opvarmningsmulighed og er udstyret med TV-antenne* og fortelt med møbler og køleskab.

Campingvognene udlejes fra Bededagsferien til medio september.

Luksustelte
Luksustelte er 25m² telte med fast gulv. Teltene er fuldt udstyret til 6 personer med alt fra senge til havemøbler og parasol. Teltene udlejes fra Kr. Himmelfartsferien til primo september. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

* Grundet forbehold for kanalmodtagelse anbefales det at medbringe DVD el.l.